Bedrijfs leven

Wil je snel gaan, ga alleen.
Wil je ver komen ga samen.
– Keniaans gezegde-

Elk team bevat een enorme schat aan ervaring, ideeën, expertises en gezichtspunten. En het kan een hele kunst zijn om daar met elkaar optimaal gebruik van te maken.
Samen weten waar je voor staat, elkaar vertrouwen, kunnen zeggen wat er gezegd moet worden, elkaar scherp houden en stimuleren, zijn aspecten die helpen om het beste uit elkaar en het bedrijf te halen.

Met team coaching, training en intervisie ondersteun ik teams om hun samenwerking en communicatie te versterken. Samen werken vraagt nieuwsgierigheid naar elkaars denkbeelden en de bereidheid om te luisteren naar elkaars standpunten en inzichten. Niet om tot compromissen te komen, maar juist om tot ‘de hoogst haalbare oplossingen te komen’ (Deep Democracy, Jitske Kramer).

De trajecten worden in overleg ontwikkeld naar aanleiding van de vraag die er is. Naast de ontwikkeling van het traject en de begeleiding van intervisies en teambijeenkomsten heb ik daarbij aandacht voor de borging van de ontwikkeling in de organisatie. Het gaat tenslotte om de uiteindelijke vertaalslag naar de werkvloer. Samen met alle betrokkenen kijk ik op welke wijze de gewenste ontwikkeling verder ondersteund kan worden in de dagelijkse praktijk.

Een vrijblijvend gesprek is, in mijn ervaring, nog altijd de beste manier om te bepalen of mijn visie en expertise past bij jullie vraag en organisatie.
Contact

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief met verhalen, inspiratie en aanbod