Introductie NLP

Voor wie verder wil groeien op het gebied van persoonlijk- en professioneel leiderschap.

NLP
Neuro Linguïstisch Programmeren is een praktische methodiek die veel inzicht geeft in gedrag en communicatie.  Het vergroot je persoonlijk- of professioneel leiderschap doordat je meer bewuste keuzes kan maken in je communicatie en je meer inzicht krijgt in wat belangrijk voor je is.

Voor mij is de kern van NLP het vergroten van keuzemogelijkheden in gedrag en communicatie. Ik ervaar het als zeer waardevol om te groeien in het omgaan met wat je in het leven (privé en werk) en in de interactie met anderen tegenkomt.

 “We zien de dingen niet zoals ze zijn,
we zien ze zoals wij zijn”
– Anaïs Nin –

Misschien heb je er al vaker over gehoord en wil je er meer over horen. Of je wilt weten wat NLP biedt op het gebied van professionalisering; niet voor niks wordt het steeds vaker als een pré ervaren op een C.V.  Wellicht wil je geïnspireerd worden in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording of werk je in een beroep waarin veel sprake is van interactie en wil je jezelf daar verder in bekwamen.

De introductiesworkshop biedt de gelegenheid om meer indruk te krijgen van NLP, je maakt kennis met een aantal basismodellen.

Zijn jullie als team of bedrijf geïnteresseerd in een introductieworkshop NLP, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief met verhalen, inspiratie en aanbod